Pehea e hoʻololi ai i kou wahi me nā pā ʻōmaʻomaʻo artificial

Makemake ʻoe e hoʻohui i kahi paʻi o ke ʻano a me ka nani i kou wahi i loko a i waho paha, akā ʻaʻohe manamana lima ʻōmaʻomaʻo, ka manawa, a i ʻole nā ​​kumuwaiwai e mālama i nā mea kanu maoli?Ua noʻonoʻo paha ʻoe i nā paia ʻōmaʻomaʻo a me nā paneli mea kanu faux ma ke ʻano he ʻokoʻa?

ʻO nā paia ʻōmaʻomaʻo artificial, ʻike ʻia hoʻi ʻo nā māla kūpaʻa a i ʻole nā ​​​​pā ola, he hoʻonohonoho kūʻokoʻa o nā mea kanu hana e hoʻohālike i ka nānā a me ke ʻano o ka pā ʻōmaʻomaʻo maoli.Hana ʻia lākou i nā ʻano mea like ʻole, e like me ka plastic, ka lole, a i ʻole ka hupa, a hiki ke hōʻike i nā ʻano lau like ʻole, e like me nā ferns, succulents, vine, a pua paha.Hiki iā lākou ke hana maʻamau e kūpono i ka nui a i ʻole ke ʻano, a hiki ke hoʻokomo maʻalahi i nā paia, nā pā, nā mea hoʻokaʻawale, a i ʻole nā ​​hale.

ʻO nā panela mea kanu Faux, ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, he mau panela pālahalaha o nā lau artificial i hiki ke hoʻohana ʻia ma ke ʻano he mea hoʻonaninani a i ʻole kahi pale pilikino.Hiki iā lākou ke hana i nā mea like ʻole, e like me PVC, PE, a i ʻole polyester, a hiki ke hōʻike i nā ʻano lau like ʻole, e like me ka mauʻu, ka moss, nā pā, a me nā kumu lāʻau.Hiki ke hoʻopilikino ʻia e kūpono i kēlā me kēia nui a i ʻole ke ʻano, a hiki ke hoʻokomo maʻalahi i nā paia, nā kaupaku, a i ʻole nā ​​papa.

Hāʻawi nā pā ʻōmaʻomaʻo artificial a me nā paneli mea kanu faux i nā pono he nui no nā mea hale, ʻoihana, a me nā mea hoʻolālā.

ʻO ka mea mua, pono lākou i ka liʻiliʻi a i ʻole ka mālama ʻana, ʻo ia hoʻi ʻaʻole pono ʻoe e hoʻoinu, hoʻomomona, a ʻokiʻoki paha iā lākou.Mālama kēia iā ʻoe i ka manawa, ke kālā, a me nā kumuwaiwai, a hoʻolilo iā lākou i mea kūpono no nā wahi paʻahana a i ʻole ka maloʻo.

ʻO ka lua, he maʻalahi a maʻalahi, ʻo ia hoʻi, hiki iā ʻoe ke hana i kekahi hoʻolālā a i ʻole ke ʻano āu e makemake ai, mai ka maʻalahi a i ka paʻakikī, mai ke kūlohelohe a hiki i kēia manawa, mai ka waihoʻoluʻu a i ka monochromatic.ʻAe kēia iā ʻoe e hōʻike i kou noʻonoʻo a me kou ʻano, a e hoʻohālikelike i kāu mea hoʻonaninani, kumuhana, a i ʻole ka hōʻailona ʻana.

ʻO ke kolu, he lōʻihi a lōʻihi lākou, ʻo ia hoʻi, hiki iā lākou ke kū i nā kūlana ʻino, e like me ka wela, ke anu, ka ua, a i ʻole ka makani, a hiki ke pale aku i ka mae, ka wehe ʻana, a i ʻole ka deformation i ka manawa.ʻO kēia ka mea e kūpono ai no nā noi i loko a me waho, e like me nā hale, nā keʻena, nā hale ʻaina, nā hōkele, nā hale kūʻai, a me nā hanana.

ʻO ka hā, ua maʻalahi lākou e hoʻouka a wehe, ʻo ia hoʻi ʻaʻole pono ʻoe e hoʻolimalima i kahi loea a hoʻohana paha i nā mea paʻakikī.Mālama kēia iā ʻoe i ke kālā a me ka pilikia, a hiki iā ʻoe ke hoʻololi a hoʻoneʻe paha iā lākou e like me kou makemake a me kou makemake.

nā paia ʻōmaʻomaʻo i loko o ka hale-1
nā paia ʻōmaʻomaʻo i loko o ka hale-2

No laila, pehea e hiki ai iā ʻoe ke hoʻololi i kou wahi me nā paia ʻōmaʻomaʻo a me nā paneli mea kanu faux?Eia kekahi mau manaʻo a me nā ʻōlelo aʻoaʻo e hoʻomaka ai ʻoe:

1. E hana i ka paia hiʻona i loko o kou lumi hoʻokipa, lumi moe, a i ʻole ke alaloa me ka paia ʻōmaʻomaʻo artificial i hana ʻia e hoʻokō i kāu mau lako, hana hana, a kukui paha.Hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kekahi mau kukui LED, nā aniani, a i ʻole nā ​​kiʻi e hoʻonui i ka hopena ʻike.

2. E hoʻohui i kahi pilikino a i ʻole ka malu i kou lāʻau, patio, a i ʻole kīhāpai me kahi hoʻonohonoho o nā paneli mea kanu faux e hoʻohālike ana i nā pā lush a i ʻole nā ​​kumu lāʻau.Hiki iā ʻoe ke hoʻohui a hoʻohālikelike i nā ʻano lau like ʻole e hana i kahi hiʻohiʻona kūlohelohe, a i ʻole kahi hōʻike kala.

3. E hoʻomaʻemaʻe i kou keʻena, keʻena kali, a i ʻole ka wahi hoʻokipa me kahi paia ʻōmaʻomaʻo artificial hou a haʻahaʻa e hōʻike ana i kāu hōʻailona a hōʻailona paha.Hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kekahi mau hōʻailona, ​​logos, a i ʻole slogans e hoʻoikaika i kāu kiʻi a me kāu leka.

4. E hoʻohui i kekahi kala, ʻano, a hohonu paha i kāu hale kūʻai kūʻai, hale ʻaina, a i ʻole ka hale ʻaina me kahi papa mea kanu mea hoʻomohala a hoʻohiwahiwa i ka maka e hopu i ka manaʻo o kāu mea kūʻai aku.Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kekahi mau hopena kūikawā, e like me nā wailele, nā pūnāwai, a i ʻole nā ​​kiʻi kiʻi kiʻi, e hana i kahi leʻaleʻa hoihoi.

5. E hoʻololi i kāu hanana, hōʻikeʻike kālepa, a i ʻole hōʻikeʻike me kahi paia ʻōmaʻomaʻo artificial ikaika a immersive e hoʻopili i kāu poʻe e hoʻolohe a hoʻonui i kāu kumuhana.Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kekahi mau mea pili, e like me ke kani, ka māmā, a i ʻole ke ʻala, e hana i kahi ʻike poina ʻole a hoʻoulu.

I ka hopena, ʻo nā paia ʻōmaʻomaʻo artificial a me nā paneli mea kanu faux he ala maikaʻi loa ia e lawe mai i ka nani a me nā pono o ke ʻano i loko o kou wahi, me ka pilikia ʻole a me ke kumukūʻai o nā mea kanu maoli.Hāʻawi lākou i nā manawa pau ʻole no ka hoʻokumu ʻana i nā hoʻolālā kūʻokoʻa, hoʻoulu, a hoʻomau a me nā kaiapuni e hōʻike ana i kou ʻano a me kou kumu.No laila, no ke aha e hoʻāʻo ʻole ai iā lākou?


Ka manawa hoʻouna: Apr-14-2023